Bliv en del af succesrejsen sammen med os ligesom +40 virksomheder har gjort.

Vi vækster virksomheder gennem vores omnichannel tilgang og unikke men simple strategi.

Tjener du ikke penge på os, sender vi ikke en faktura. 

Vores kunder er omtalt i

Hvorfor vælge os?

Du kender godt det med dårlig kommunikation og fancy “marketing rapporter” som ingen forstår. Vi prøver at gøre det så nemt og overskueligt på et niveau, hvor alle kan følge med. Du kan skrive til os alle dage og forvente svar indenfor 4 timer, og ja, det er inklusiv weekenden. Vi betragter hvert samarbejde som et reelt partnerskab, dvs. at du ikke bare er endnu en i rækken, ligesom hos de store bureauer. Det betyder måske også, at vi er lidt mere krævende, men det er vi kun, fordi vi ønsker dig og Markeity en masse succes!

Vores 4 kerneværdier

Direkte kommunikation

Vi tror på at god og direkte kommunikation er vigtigt for, at samarbejdet bunder ud i succes.

Ærlighed

Er vi ikke ærlige overfor hinanden, bliver det svært at se, hvordan vi sammen kan få det bedste ud af et samarbejde.

Åbensindet

Det er enormt vigtigt for os, at vi alle er åbensindet overfor nye tiltag og idéer der opstår undervejs. Vi tror på det er en nødvendighed, at man ikke udelukker noget som helst.

Tillid

Absolut en faktor som er et must i vores øjne. Vi er nødt til at stole på hinanden, og gå ind i samarbejdet med den fornøden tro på, at begge parter vil det bedste for hinanden.

Hvem er Pacco & Jeppe?

Født og opvokset på Lolland, men nu med bopæl i København, kan vi nærmest sige, at vi lever “The Danish Dream” 

Vi har haft en spændende rejse de sidste 3 år. Det startede som en hobby, men det voksede sig efterhånden så stort, at vi i 2022 gik fuldtid på Markeity. Med tiden er vi blevet autoriseret og anerkendt med certifikater på tværs af flere forskellige kanaler og kan derfor tilbyde en omnipresence tilgang, og vi har næsten lyst till at sige en garanti for succes, Men det kræver hårdt arbejde!

Vi tager beslutninger ud fra data og ikke mavefornemmelser i 98% af alle tilfælde. De sidste 2% er de mavefornemmelser, man skal følge og har det bedst med.

Tjener du ikke penge på os, sender vi ikke en faktura. Det skal give mening økonomisk at have os med om bord.

Vi tilpasser os dit brand og derfor er det vigtigt at inddrage os i alt, hvad vi skal vide omkring dig og din virksomhed.

B2C webshops, servicevirksomheder & SaaS virksomheder har alle været med på succes rejser

Om os

Læs her, hvad vores kunder synes alle andre skal vide om os.

Mød Jeppe og Pacco – de digitale guruer med et skarpt øje for markedsføring. De to unge herrer har drevet deres eget digitale marketing bureau siden 2020 og har sidenhen været på en ekstraordinær rejse fyldt med kreative kampagner, skøre ideer og en masse optur.

Fra de 2 små byer Bandholm og Maribo, til hovedstaden på Amager og Østerbro, har deres strategi altid skilt sig ud fra mængden. Med deres kombinerede erfaring og uafhængige tilgang, er de altid på udkig efter nye måder at få deres kunder til at skille sig ud. Kort sagt, hvis du vil have et unikt og succesfuldt samarbejde, så er Jeppe og Pacco de eneste, du skal tale med.

Vores process

Få ansigt på navnene

Jeppe Schrøder

Vores kunder vækster i gennemsnit på bundlinjen

118% i løbet af 150 dage

Vi hjælper etablerede webshops & service-virksomheder med at

skalere til 7-8 cifre

Find os i hele 12 forskellige lande fordelt ud i

USA, Europa og Asien 

Updated: 11/03/2023

90 dages tidslinje

lad os vide hvilke spørgsmål du har