Marketing that makes you smile - and your competitors cry

Hear What Our Clients Say About Us

Play Video

“They are some competent guys who have determination, are professional, flexible, and incredibly great people!”

Play Video

“Markeity has helped me with my webshop Casa Bohr, they’re professional, skilled, and are almost available 24/7.”

Who is Pacco & Jeppe?

Born and raised in Danmark, we can almost say that we are living ‘The Danish Dream.’

We’ve had an exciting journey over the past 4 years. It started as a hobby, but gradually grew so big that in 2022, we went full-time with Markeity. Over time, we’ve become authorized and recognized with certificates across various channels, allowing us to offer an omnipresence approach, and we’re almost tempted to say a guarantee of success. But it requires hard work!

Our Process Always Generates Success

The Winning Formular

Digital marketing is all about testing and finding out what works best for you and your brand to make sure we’re profitable.

Conversion & Retention

Acquire more first-time customers and repeat buyers, combined with our proven strategies that go beyond sales and discounts.

Data-Driven Success

Secrets for success? Nothing else than ongoing optimization, trust, transparency and thinking outside the box.

The Worst Match

The Perfect Match

Why Omnichannel Marketing Is So Important

To have a successful and profitable business, you need to have your foundation and core principles in order. This is really simple. 

A) Website that converts.

B) Email Marketing setup that ensures repeat purchases.

C) Ads that converts cold traffic into buyers and loyal customers

D) Organic presence to engage with followers and free purchases

Over $10,000,000 Generated For D2C & B2B Brands

We think outside the box but still deliver results inside.

Grew by 232% in the first 20 days.

Dog Webshop

From 10 leads to +80 leads per month.

Tile Cleaning & Garden Service

Increased the bottom line by 44% in 90 days.

Jewelry Webshop

Reduced CPA by 52% in 40 days.

Home and Interior Webshop

We Know The Winning Formular

Otherwise you wouldn’t see us guaranteeing results.

Put Faces To Each Markeity Name

Jeppe

Pacco

Fahad

Thomas

Ahmad

Ready For Profitable Scale?

Book A Strategy Call Here

Marketing that makes you smile - and competitors cry

For ambitious companies seeking the best and a long lasting relationship.

Free Performance Analysis

Our analyzes include a review of your ads, campaign structure, content management, copywriting, online appearance and growth potential.

Her er en kort gennemgang, hvordan vi vækstede en hunde-webshops omsætning med 232% i de første 20 dage alene med Meta annoncering

Omtalte er en webshop der sælger alt til hund.
Af respekt for kundens tal, omtaler vi kunden ved navn Julie

Julie, ejeren af en webshop, der sælger alt til hunde, ønskede at øge salget på hendes webshop. Hun henvendte sig til os med et mål om at omsætte for minimum 100.000 DKK månedligt på webshoppen indenfor 90 dage med et dagligt budget på 150 DKK.

Efter at have analyseret alt, der var blevet gjort førhen, identificerede vi flere mangler og begynderfejl, herunder et ustruktureret setup, manglende tracking, skræddersyet content, copywriting der fanger folk, manglende email marketing, manglende overordnet strategi, manglende omnichannel tilgang, en lav hjemmesidens konverteringsrate og et dårligt annoncesetup.

Vi begyndte at implementere vores annoncesetup og strategi på Facebook og skabte stærkt organisk content. Vi skabte også user-generated content (UGC) filmet ud fra vores fremlagte guides.

Resultatet var imponerende – i de første 20 dage alene voksede webshoppens omsætning med 232%. Julie’s virksomhed er i rivende udvikling, og hun har lige investeret i et nyt lokale/butik og nyt lager. Hun har også ansat sin første deltidsmedarbejder.

Vi udvider nu til flere kanaler og bevæger os hen imod en omnichannel tilgang. Budgettet for annonceringen skal hæves, når Julie er klar til at kunne skalere yderligere.

Efter 67 dage kan Julie ånde lettet op omkring økonomien. Vi forventer at nå en omsætning på 425.000 DKK på 3 måneder. Julie behøver ikke længere bekymre sig omkring sin løn og hvor pengene kommer fra.

Gennem vores analyse og vores effektive meta-annoncering strategi lykkedes det os at hjælpe Julie med at opnå sine mål og skabe en lønsom forretning. Vi ser frem til at fortsætte med at hjælpe hende med at vokse sin forretning yderligere.

Sådan øgede vi en smykkeforretnings bundlinje med 44% på 90 dage med Meta annoncering og email marketing

Omtalte er en webshop der sælger smykker til mænd og kvinder.
Af respekt for kundens tal, omtaler vi kunden ved navn Anna.

Anna, ejeren af en smykkeforretning, kontaktede os med en målsætning om at få mest muligt ud af sit budget, og øge salget gennem hendes webshop. Der blev budgetteret med 25.000 kr. månedligt på annoncering på Facebook. Efter at have analyseret hendes forretning og de udfordringer, de stod overfor, udviklede vi en strategi for at hjælpe hende med at nå sine mål. 

Før vi kom på sidelinjen, havde Anna’s totale marketing setup flere mangler og begik stadig en del begynderfejl, herunder mangel på brugbart content og god copywriting – ringe email marketing, manglende overordnet strategi og hjemmesidens konverteringsrate var også bekymrende. Vi startede med at analysere alt, der var blevet gjort før, og vi udviklede en strategi for at adressere disse mangler og optimere hendes annoncering, konverteringsrate og email flows.

Vi fik Anna til at lave content ud fra vores fremlagte guides og vi skrev sammen flere forskellige tekster, der fangede målgruppens opmærksomhed. Vi implementerede et annoncesetup og en strategi på Facebook & Instagram, der var effektiv allerede fra start af. Det er vigtigt at understrege, at Anna og hendes forretning allerede på forhånd var stærk organisk, som også havde en medvirkning på den enorme og hurtige succes.

Efter 90 dage var Anna i stand til at se en markant stigning i hendes forretningens bundlinje med hele 44%. Hendes virksomhed er i rivende udvikling, og hun var endda i stand til at investere i en ny butik på Strøget.

Vi har nu udvidet til flere kanaler og bevæget os hen imod en omnichannel tilgang, og vi fortsætter med at sætte nye mål og højere ambitioner. Vi er glade for at have hjulpet Anna med at opnå sine mål og se hendes forretning vokse, og vi vil fortsætte med at arbejde tæt sammen med hende for at sikre, at hun fortsætter med at få succes og vokse yderligere.

Sådan sænkede vi en bolig og interiør pris pr. køb med 52% på 40 dage med paid socials, google ads og email marketing

Omtalte er en webshop der sælger bolig og interiør produkter.
Af respekt for kundens tal, omtaler vi kunden ved navn Myles.

Ejeren, Myles, kontaktede os med en målsætning om at få mest muligt ud af sit budget, og øge salget gennem hendes webshop. Der blev budgetteret med 75.000 kr. månedligt på annoncering på de forskellige kanaler. Efter at have analyseret hendes forretning og de udfordringer, de stod overfor, udviklede vi en strategi for at hjælpe ham med at nå sine mål. 

Før vi kom på sidelinjen, havde Myles’ totale marketing setup flere mangler og begik stadig en del begynderfejl, herunder mangel på brugbart content og god copywriting – ringe email marketing og forretningens manglende overordnet strategi var bekymrende. Vi startede med at analysere alt, der var blevet gjort før, og vi udviklede en strategi for at adressere disse mangler og optimere på alt simpelthen. 

Vi fik Myles til at lave content ud fra vores fremlagte guides og vi skrev sammen flere forskellige tekster, der fangede målgruppens opmærksomhed. Vi implementerede et annoncesetup og en strategi på paid socials og google ads, der var effektiv allerede fra start af. I dette tilfælde var Myles og forretningen faktisk ikke stærk organisk, men salgene eksploderede alligevel positivt.

Efter 40 dage havde vi sænket deres customer acquisition cost med 52%. 

Vi har nu udvidet til flere kanaler og bevæget os hen imod en omnichannel tilgang, og vi fortsætter med at sætte nye mål og højere ambitioner. Vi er glade for at have hjulpet Myles med at opnå sine mål og se forretningen vokse, og vi vil fortsætte med at arbejde tæt sammen med ham for at sikre, at han fortsætter med at få succes og vokse yderligere.